Verhuur & Boekingen

Boekingen

Alle comedians van Bazinga Comedy Club en meer zijn te boeken voor diverse optredens. Ons boekingsbureau AOT Events organiseert en programmeert sinds 2009 vele comedy shows in binnen- en buitenland en beschikt over een bestand bestaande uit meer dan 300 nationale en internationale artiesten. Wanneer u een show wilt boeken op locatie, zullen wij daarvoor de comedians zoeken die bij uw wensen aansluiten. Mail al uw vragen naar info@aotevents.nl.

“AOT Events heeft met Oosterhout Lacht een leuk concept naar ons theater gebracht. Communicatie is helder en snel. Ook het zaken doen met AOT Events is prettig, zowel communicatief als financieel een fijne samenwerkingspartner – theater de Schelleboom.”

Locatie

Bazinga Comedy Club is niet gebonden aan een vaste locatie. Ons concept is overal in het land te vinden. Zowel in theaters, op festivals als in diverse horeca gelegenheden.

Beschikbaarheid

Of u nu een dag, een bepaald dagdeel of meerdere dagen Bazinga Comedy Club wilt inzetten, alles is bespreekbaar.


Workshops

Workshops stand-up comedy, spreken in het openbaar, presentatie of een combinatie daarvan behoren tot de mogelijkheden. Tijdsduur, prijs en groepsgrootte in overleg.


Meer info

Heeft u interesse en wilt u meer weten? Stuur dan een mail naar info@bazingacomedyclub.nl. We bespreken de mogelijkheden en kunnen indien gewenst een afspraak inplannen.